17 Kasım 2015 Salı

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile İç Mimarlık Bölümü Öğretim Elemanları Sergisi

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile İç Mimarlık Bölümü Öğretim Elemanları Sergisi'ne ev sahipliği yapmıştır.
Eylül ayında  Artvin Çoruh Üniversitesi’nde açılan serginin devamı niteliğinde olan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 23 Ekim- 04 Kasım 2015 tarihleri arasında açık olan sergide, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile İç Mimarlık Bölümü öğretim elemaları tarafından hazırlanan çalışmalara yer verilmiş; bölümümüz öğretim elemanları  Prof.Kemal Can, Prof.Zeki Alpan, Prof.Dilek Alpan, Doç.Gaye Kırlıdökme Belen, Doç. Nesrin Türkmen, Yrd.Doç.Nuray Er Bıyıklı, Yrd.Doç.Gözde Bursalıgil, Arş.Gör.Tuna Karayaka, Arş.Gör.Pınar Yılmaz, Arş.Gör.A.Damla Yücebaş, Arş.Gör.Leyla Aksoy ve Arş.Gör. Sejda İnal' ın  daha önce ve yeni üretilen çalışmaları sergilenmiştir.