28 Nisan 2011 Perşembe

Moda İllüstrasyonu Atölye Çalışması

18-22 Nisan tarihleri arasında Ljubljana Design Academy öğretim üyelerinden Kiki Omerzel, Erasmus Öğretim Üyesi Hareketliliği Programı kapsamında Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri ile bir moda illüstrasyonu atölye çalışması gerçekleştirmiştir.

Moda illüstrasyonunu bir ifade biçimi olarak ele alan, beden, duygu ve düşünce anlatımlarıyla tasarımda doğru vurgular yapabilmenin yollarını araştıran workshop, farklı malzeme ve tekniklerin bir arada kullanılmasıyla gerçekleştirilmiştir.

Yürütenler: Kiki Omerzel, Yrd.Doç.Nesrin Türkmen
Katılımcılar: Eren Tuneli, Fatosh Erhuy, Cansu Kasaplar, Gizem Tatar, Ayça Pelvanlar, Ece Gözen, Ecehan Özcan, Gülce Gökçeoğlu.


FASHION ILLUSTRATION WORKSHOP

Between 18-22 April 2011,Our Department and Instructor Kiki Omerzel from Ljubljana Design Academy have organized a Fashion Illustration workshop.

At the workshop, students tried to do illustrations to give them a form of expression for underline and sense the design clearly.

Conductors:Kiki Omerzel, Asst.Prof. Nesrin Türkmen
Participants:Eren Tuneli, Fatosh Erhuy, Cansu Kasaplar, Gizem Tatar, Ayça Pelvanlar, Ece Gözen, Ecehan Özcan, Gülce Gökçeoğlu.