22 Mayıs 2016 Pazar

14.TAÇ Bir De Sen Tasarla Yarışması

 16 Mayıs 2016 tarihinde Zorlu Center'da final töreni gerçekleştirilen 14.TAÇ Bir De Sen Tasarla Yarışması'nda Bölümümüz Öğrencileri İrem ÖĞÜTÇÜ Birincilik ödülünü, Cansın GÜRLER ve Fatma SÜLEYMANOĞLU Mehmet Zorlu Vakfı Özel ödülünü kazanmıştır.







16 Mayıs 2016 Pazartesi

Miras Semboller-Kastamonu(Yazmalar) Sergisi Haberi

Bölümümüz öğretim elemanı Doç.Gaye Kırlıdökme Belen tarafından yönetilen, Arş.Gör.Pınar Yılmaz ve Arş.Gör. Damla Yücebaş tarafından asiste edilen Baskı Tasarımı III ve Baskı Tasarımı V derslerinde, 2014-15 Eğitim yılında çalışılan "Miras Semboller-Kastamonu(Yazmalar)" Projesi bir sergi ile sonuçlanacaktır.01-04 Haziran 2016 tarihleri arasında Fakültemiz'in Osman Hamdi Bey Salonu'nda gerçekleşecek olan sergide Öğrencilerimiz; Saliha Akdoğan, Z. İrem Uygur, Tansu Akın, Yağmur Güneş, Dilek Koç, Musa Yıldız, İlksen Daldal, Şeyma Bayram, Berk Gümüşterazili, Zeynep Z. Üldeş, Aziz Doğan, İlkay B. Karakuş( Farabi öğrencisi), Gabor Zsoka( Erasmus öğrencisi), Burcu Yiğit, Gizem Özkan, B. Damla Bayramoğlu, Nadir Zadeoğulları, Erengül Findikçioğlu, Keziban Yaylı, Seren Konak, Gamze Kocabıçak ve T. Çağla Çelikkıran'ın çalışmaları sergilenecektir.
Gerçekleştirilecek bu sergi ile ilgi Kastamonu Gazetesi'nin hazırladığı haber için linke tıklayınız.






4 Mayıs 2016 Çarşamba

Bölümümüzden, " Fabric - İstanbul 25. Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri ve Makine Yan Sanayileri Fuarı"na Katılım


Bölümümüz, Saydam Tekstil ile yapılan Dokuma Kumaş Tasarım Projesi ve öğrencilerimizin Lif Sanatı ve Çevrede Lif Sanatı çalışmaları ile 27 Nisan –30 Nisan 2016 tarihleri arasında, Tüyap’ta gerçekleştirilen “ Fabric - İstanbul  25. Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri ve Makine Yan Sanayileri Fuarı”na katılmıştır.