23 Şubat 2016 Salı

2015-2016 Güz Yarıyılı Yüksek Lisans Proje Sunumu

11 Ocak 2016 tarihinde Osman Hamdi Bey Sergi Salonunda, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri Özde Aybey, Ebru Tatlısu, Nurgül Cebir Sakarya, Aysun Karadan, Merve Falay ve Ezgi Altıkulaç Giysi Tasarımı, Dokuma Tasarımı ve Baskı Tasarımından oluşan projelerini, Bölüm Öğretim Elemanlarımızdan oluşan jüriye sunmuşlardır.








Genç Dokunuş Çanta Tasarımı Projesi Sergisi

Bölümümüz ve Tergan işbirliği ile düzenlenen "Genç Dokunuş Çanta Tasarımı Projesi Sergisi" Üniversitemiz Osman Hamdi Bey Sergi Salonu'nda 10 Şubat 2016 tarihinde açılmıştır.Öğr.Gör.Füsun Demircan ve Arş. Gör. Sejda İnal Yılmaz 'ın yürüttüğü projede, Bölümümüz öğrencileri; Ayşegül İnce, Berk Gümüşterazili, Burcu Yiğit, Gamze Kocabıçak, Kansu Sarıkan, Melis Kabail, Nazlıcan Karahan, Rümeysa Yıldız, Seydullah Yılmaz ve Zeynep Üldeş'in çanta tasarımları sergilenmiştir.


























22 Şubat 2016 Pazartesi

2015-2016 Güz Yarıyılı Lisans Diploma Proje Sunumu

08 Ocak 2016 tarihinde Bölümümüz Öğrencileri Ecehan Özcan, Elvin Doğan, Büşra Dinçtürk, Ayşegül İnce, ve Berrak D. Bayramoğlu, Osman Hamdi Bey Salonunda Bölüm Öğretim Elemanlarımızdan oluşan jüriye mezuniyet projelerini sunmuşlardır.








Bölümümüz ve Tergan ile "Genç Dokunuş" Çanta Tasarımı Projesi Sergisi