28 Kasım 2013 Perşembe

CNR İstanbul Deri ve Kürk Fuarı'na Bölümümüzden Katılım

21-23 Kasım 2013 tarihlerinde CNR'da gerçekleşen CNR İstanbul Deri ve Kürk Fuarı'nda, Bölümümüz Öğrencileri Ebru Sedef Baytok ve Yasemin Yıldırım,  Üniversitemiz için ayrılan alanda çalışmalarını sergilemişlerdir.



27 Kasım 2013 Çarşamba

8.İstanbul Deri Fuarı'na Bölümümüzden Katılım

21-23 Kasım 2013 tarihlerinde TÜYAP gerçekleşen 8.İstanbul Deri Fuarı'nda, Bölümümüz Öğrencileri Gamze Güneş ve Özde Aybey Üniversitemiz için ayrılan alanda çalışmalarını sergilemişlerdir.







15 Kasım 2013 Cuma

Prof. Kemal Can Uluslararası Kesişim/Interception Sergisine Katılmıştır

Bölüm Başkanımız Prof. Kemal Can, cam, seramik,  lif sanatı yapıtlarından ve endüstriyel tasarımlardan oluşan Kesişim / Interception başlıklı uluslararası sergiye katılmak ve konu ile ilgili sunum yapmak üzere 04-08.11.13 tarihleri arasında 
Oslo’ya gitmiştir.
Didem Çapa ve Hanne Haukom küratörlüğünde, 12 Türk, 12 Norveçli sanatçı ve tasarımcıların katılımı ile gerçekleştirilen sergi, DOGA ( The Norwegian centre for Design and Architecture- Norsk Design )’ da 07.11.13 tarihinde açılmıştır.
Sanatçı ve tasarımcılar serginin yanı sıra 6 Kasım günü sanat ve tasarım ile ilgili sunumlar yapmışlardır. Prof. Kemal Can sunumunda, yeni bir söylem biçimi olarak geliştirdiği “ Çevrede Lif Sanatı” konulu etkinliklerden biri olan Bolu-Aladağ’daki uygulamaların ve “Işığa Kavuşma” başlıklı Şile projesi çalışmalarının videolarını gösterip, konu ile ilgili teorik açıklamalarda bulunmuştur.






1 Kasım 2013 Cuma

CNR Texbridge Fuarı, 9-11 Ekim 2013

09-11 Ekim Tarihleri arasında CNR'da yapılan Texbridge Furaı'na katılan Bölümümüz öğrencileri Canan Çetinkaya, Dilara Beşe, Sultan Demircan ve Ayşe Şencan diploma projelerini sergilemişlerdir.